Киберполицията затвори сайт за сериали като обекти на авторското и сродни

...
Киберполицията затвори сайт за сериали като обекти на авторското и сродни
Коментари Харесай

Голям удар за любителите на сериали, спряха известен сайт

Киберполицията затвори уебсайт за сериали като обекти на авторското и сродни на него права чрез интернет сайта tvseriali.bg. 

Действията са осъществени през днешния ден под управлението на Софийската районна прокуратура, оповестиха от полицията. При осъществената проверка спецполицаите установили собственика на сайта.

Изяснено е, че посредством този сайт мъжът е предоставял достъп до голям брой телевизионни сериали, чиито права за разпространяване и лъчение принадлежат на две български медийни компании. Сериите били препредавани от видеоклипове, качени в съветски уебсайт за хостинг на видеосъдържание.

Достъпът до уеб страницата е прекратен поради множество нарушения. Иззети са документи и дигитални устройства, посредством които се е осъществявало противозаконното препредаване. 

Операцията е извършена в границите на ЕMPACT - Европейската мултидисциплинарна платформа за битка с престъпни закани (EMPACT).

България, в частност ГДБОП, управлява предпочитаната активност по битка и разрушение на незаконни мрежи и незаконни действия на самостоятелни бизнесмени, участващи в закононарушения против интелектуална благосъстоятелност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР